Tak for dit køb!

Tak fordi du valgte vores at handle hos os! Vi værdsætter din tillid, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine forventninger til vores produkter.

Oplysninger om pudebetræk til din nye pakke

Når du modtager din pakke, undrer du dig måske over, hvor pudebetrækket, du har bestilt, befinder sig. Bare rolig! For at give det bedste første indtryk har vi allerede placeret pudebetrækket på puden for dig.

Hukommelsesskum adskiller sig fra traditionelle dunfyldte puder. Som en solid blok kræver hukommelsesskum ikke et inderbetræk til at holde skummet; hukommelsesskummet selv fungerer som det ydre lag. Dette betyder, at du kun har brug for et pudebetræk.

Selvom du er velkommen til at bruge ethvert pudebetræk, viste vores test, at nogle kan hæmme kølegelens ydeevne. For optimale resultater anbefaler vi vores specialfremstillede pudebetræk, som er lavet af et specielt stof, der er designet til at komplementere og forbedre COOL PUDEN. Vores pudebetræk er også skræddersyet til at passe til den specifikke form på den valgte pude, så der ikke er løse ender eller alt for stramme områder.

Sådan får du det optimale ud af COOL PUDEN

Den kolde pude er fyldt med kølende teknologi som vi gerne vil sikre, opnår dets fulde potentiale – så du kan nyde en god nats søvn. Da puden er opbygget af den revolutionære kølende gel, vil den kølende effekt opnås på bedst mulig vis ved at gel’en forbliver kold inden brug, da det på den måde vil kunne bibeholde kulden og forblive kold i længere tid - så du får den bedst mulige nats søvn. Men bare rolig – alle disse ting er ikke nødvendige for at din pude har den kølende effekt. Puden vil uanset opbevaring have en kølende effekt sammenlignet med din gængse pude.

Men til dem der ønsker at optimere den kølende effekt, har vi samlet nogle gode råd;

  • Opbevar ikke din pude et sted hvor den er udsat for direkte sollys og varme i løbet af dagen – da dette kan medføre at puden indbyggede kølende gel vil skulle bruge energi på at nedkøle i løbet af dagen og dermed vil pudens fulde effekt blive svækket og du vil ikke opnå dets fulde kølende effekt når sengetiden er nær.
  • For at sikre dig at pudens kølende gel forbliver koldt kan du med fordel opbevare din pude i et mørkt og køligt rum eller skab – væk fra solen og dens varme.
  • Hvis tropenatten er om hjørnet eller du bare ønsker at puden opnår sit fulde og absolut køligste potentiale – kan du opbevare puden i din fryser eller i en køleboks 30 minutter inden du skal bruge den. For på den måde vil pudens gel have absorberet kulde som den kan afgive lige med det samme.

Plejeanvisning

  • Vaskemuligheder for puden – Tåler ikke maskinvask! – Kan aftørres med en fugtig klud eventuelt med en smule vaskemiddel.
  • Vaskemuligheder for pudebetræk – Vaskes ved 40°C
  • Tørringsmuligheder – Tåler ikke tørretumbler! – Skal lufttørres i skyggen.
  • Muligheder for kemisk rensning - Må ikke renses

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål vedrørende din ordre, kontakt da service@zenbed.dk - så sidder vi klar til at hjælpe!