Tak for dit køb!

Tak fordi du valgte vores at handle hos os! Vi værdsætter din tillid, og vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine forventninger til vores produkter.

Sådan får du det optimale ud af din COOL Maske

Det COOL Maske er fyldt med kølende teknologi så du kan nyde en god nats søvn. Du kan bruge din maske uden nogen særlige anvisninger, men til dem der ønsker at optimere den kølende effekt, har vi samlet nogle gode råd;

Her er vores anvisning for den optimale effekt:

  • Opbevar ikke din maske et sted hvor det er udsat for direkte sollys og varme i løbet af dagen – da dette kan medføre at maskens kølende fibre vil skulle bruge energi på at nedkøle i løbet af dagen og dermed vil maskens fulde effekt blive svækket og du vil ikke opnå dets fulde kølende effekt når sengetiden er nær.
  • For at sikre dig at masken fibre forbliver kolde kan du med fordel opbevarer din maske i et mørkt og køligt rum eller skab – væk fra solen og dens varme.
  • Hvis tropenatten er om hjørnet eller du bare ønsker at masken opnår sit absolut fulde og køligste potentiale – kan du putte masken i din fryser eller i en køleboks i 30 minutter lige inden du skal bruge det.

Plejeanvisning

  • Vasketemperatur - 30°C kølig vask
  • Tørringsmuligheder – Tåler ikke tørretumbler! – Skal lufttørres i skyggen.
  • Muligheder for kemisk rensning - Må ikke renses

Brug for hjælp?

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål vedrørende din ordre, kontakt da service@zenbed.dk - så sidder vi klar til at hjælpe!